JSM-kvart för Johanna

  • 26 aug 2014

Johanna Ström var den STK:are som lyckades bäst på årets JSM-ute med en kvartsfinalplats i F12.

12-åringarna och 16-åringarna var nere i Lund i Skåne tillsammans med ledarna Jakob och Jeanette för att kriga om segrarna i årets JSM-ute. Tio juniorer var på plats och bäst gick det för Johanna Ström, som trots att hon är ett år ung i F12 tog sig till kvartsfinal. Hon pressade dessutom slutsegraren Maria Petrovic i första set och var den spelare i turneringen som tog flest game av henne.

Noterbart från Lund i övrigt var bröderna Gauffins, Gordon och Elwin, kvartsfinalplats i PD12.

 

Samtidigt i Norrköping pågick JSM för 14-och 18-åringarna och där var STK:s nye chefstränare Jens på plats tillsammans med Evve. STK representerades av nio spelare, men ingen fick på den där riktiga fullträffen.

Alina Gustavsson gjorde det bra och kvalade in i F14, men föll sedan i första i huvudklassen. Både Erik Larsson och Gustaf Ström vann varsin match i huvudklassen i P14. Emma Södergren kvalade in i F18, men var sedan utan chans i huvudklassen och samtliga 18-års-killar fastnade i kvalet.

 

- Kul att äntligen få starta nya jobbet och att få se några av spelarna i hetluften direkt här i JSM. Vi fick väl inte riktigt med oss resultaten, men jag tycker spelarna visat bra inställning och utöver matchandet har vi även lyckats träna hårt i princip varje dag, säger Jens Jacobson.