Kommunens planer för Edsbergs Sportfält – hur påverkar det oss?

  • 10 jun 2013

Lördagen den 15:e juni fanns det möjlighet att informera sig om kommunens kommande planer för Edsbergs Sportfält. Representanter för STK:s styrelse fanns på plats i anslutning till kommunens informationstält vid Sollentuna FK:s kansli på sportfältet. Mellan kl 13-15 var vi tillgängliga för att informera och svara på frågor om hur vi ser på projektet och tennisens framtid i Sollentuna.

Samtidigt höll kommunen ett samråd för barn och ungdomar, där man ställde ut programförslag och inbjöd till diskussion om kommande utvecklingsplaner. Det bjöds på ett  antal ”prova på” aktiviteter, såsom minitennis, backhoppning, boule, flyga drake, lägga straffar och annat roligt.

Kommunen har under en längre tid arbetat med ett program för utveckling av Edsbergs Sportfält. Att vi i STK blir påverkade råder det ingen tvekan om, men inställningen är att hitta en konstruktiv och positiv lösning för vår del. Därför har vi har under en längre tid haft samrådsdiskussioner med kommunen och informerat om våra synpunkter på projektet. Vi har förutsättningslöst diskuterat alla upptänkbara lösningar och är förhoppningsfulla om att det inom en snar framtid blir ett tillskott på tennisbanor i Sollentuna.

 

Skärmklippsamråd